TAXLIVE 13ης Μαΐου 2021  – Ημερομηνίες Υπ. Εργασίας 

 

Ημερομηνίες δηλώσεων για τη «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» Απριλίου & Μαΐου   ( Ανακοίνωση Υπ. Εργασίας )

13 έως 18 Μαΐου, αιτήσεις – δηλώσεις Β΄φάσης Απριλίου και ορθές επαναλήψεις.

13 έως 31 Μαΐου, αιτήσεις – δηλώσεις Α΄φάσης Μαΐου και ορθές επαναλήψεις.

 

Ημερομηνίες δηλώσεων αναστολής συμβάσεων εργασίας ( Ανακοίνωση Υπ. Εργασίας )

13 έως 15 Μαΐου,  υπεύθυνες δηλώσεις αναστολής συμβάσεων εργασίας, από πληττόμενους εργοδότες που έχουν ΚΑΔ 13.10 και 52.21.21.

 

Ημερομηνίες μονομερών δηλώσεων (δεύτερη ευκαιρία), ειδικών κατηγοριών εργαζομένων

για Ιανουάριο και Φεβρουάριο 2021  ( Ανακοίνωση Υπ. Εργασίας )

13 έως 17 Μαΐου,  μονομερείς δηλώσεις από : φορτοεκφορτωτές, ενεργά μέλη των συνεταιρισμών εργαζομένων, προπονητές καλαθοσφαίρισης και ποδοσφαίρου, ενεργά μέλη σωματείων ερασιτεχνικού αθλητισμού, δασεργάτες-ρητινοσυλλέκτες, πωλητές λαϊκού λαχείου, αναβάτες δρομώνων ίππων ιπποδρόμου, εργαζόμενοι που εργάζονται για λογαριασμό περισσοτέρων του ενός εργοδοτών-φυσικών προσώπων-συναπασχόληση, πωλητές υπαίθριου εμπορίου, διανομείς του περιοδικού ΣΧΕΔΙΑ, εργαζόμενοι στην περιοχή του Αγίου Όρους).

 

Μονομερείς δηλώσεις καλλιτεχνών για την αποζημίωση ειδικού σκοπού Μαρτίου.

( Δ.Τ. Υπ. Πολιτισμού )    ( ΚΥΑ 26618 / 10.05.2021  )

Έως 19 Μαΐου, οι επαγγελματίες της τέχνης και του πολιτισμού, που είναι εγγεγραμμένοι έως και την 10/1/2021 στο Μητρώο Καλλιτεχνών  artandcultureprofessionals.services.gov.gr στο Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων), και είναι δικαιούχοι αποζημίωσης ειδικού σκοπού, μπορούν να υποβάλουν μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις στο https://supportemployees.services.gov.gr για την αποζημίωση ειδικού σκοπού για το μήνα Μάρτιο 2021.