Φορολογική αντιμετώπιση κερδοφορίας νομικών προσώπων μέσω ασφαλιστηρίων συμβολαίων

Αγαπητοί συνεργάτες,

οδεύουμε αισίως προς το τέλος της χρονιάς, μιας χρονιάς  που μας επιφύλασσε πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις και σε οικονομικό αλλά και σε υγειονομικό επίπεδο.

Παρ’ όλες όμως τις δυσκολίες η δουλειά του λογιστή δεν μειώθηκε αλλά αντιθέτως αυξήθηκε κατά πολύ και ερχόμαστε  τώρα όπως και κάθε τέλος του χρόνου να αντιμετωπίσουμε και να διαχειριστούμε φορολογικά την κερδοφορία  κάποιον πελατών μας  Νομικών Προσώπων προσπαθώντας να δώσουμε λύσεις.

Το ΔΙΚΤΥΟ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ σας έχει προτείνει και σας έχει ενημερώσει αναλυτικά και τεκμηριωμένα ,σε πολλές ημερίδες που έχει διοργανώσει, την μείωση της φορολογίας Νομικών Προσώπων μέσω Επενδυτικών Ασφαλιστηρίων Συμβολαίων.

Πολλοί  συνεργάτες το  έχουν ακολουθήσει και το έχουν εφαρμόσει  σε πελάτες τους δίνοντας τους Φορολογική  λύση με ένα έξοδο πραγματικό και μη αμφισβητήσιμο για την επιχείρηση τους σε οποιοδήποτε ενδεχόμενο έλεγχο, εφαρμόζοντας αποφάσεις της φορολογικής διοίκησης που αφορούν τα νομικά πρόσωπα με εξειδικευμένη φορολογική αντιμετώπιση. Το ποσό του συμβολαίου αφαιρείται από τα κέρδη της εταιρίας και φορολογείται με συγκεκριμένο τρόπο πέραν αυτής.

Για την σύναψη ενός τέτοιου συμβολαίου απαιτούνται να προσκομιστούν κάποια δικαιολογητικά της επιχείρησης τα οποία τα έχει ούτως η άλλως ο λογιστής και μια αίτηση που θα πρέπει να συμπληρωθεί σωστά από τον συνεργάτη.

Συνάδελφοι προτείνετε στους πελάτες σας αυτή την δοκιμασμένη λύση δίνοντάς τους Φορολογικό όφελος αυξάνοντας ταυτόχρονα και τις αμοιβές του γραφείου σας.

Οι συνεργάτες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ θα είναι δίπλα σας για να σας παρέχουν οποιαδήποτε πληροφόρηση και διευκρίνιση μπορεί να χρειαστείτε.

Δίκτυο Λογιστών Ασφαλιστών.